Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 0-1: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι, λύτρωσε την Μπαρτσελόνα

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 0-1: Από μηχανής… Λεβαντόφσκι, λύτρωσε την Μπαρτσελόνα

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να «χτυπάει» στις καθυστερήσεις, η Μπαρτσελόνα απέδρασε (0-1) από το Μέσταγια.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο… λυτρωτής!

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε κατάφατσα με την γκέλα, αλλά ο Πολωνός σούπερ σταρ έβγαλε και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά. Ο έμπειρος επιθετικός «χτύπησε» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την αρμάδα του Τσάβι να δραπετεύει με το χρυσό τρίποντο από το Μεστάγια (0-1).

Διαβάστε επίσης: Ο Μπέος νοικιάζει στον εαυτό του το Πανθεσσαλικό με 1.500 ευρώ και κάνει sold out των 300.000 ευρώ

Η νίκη επί της Βαλένθια αποτελούσε μονόδρομος για τους «Μπλαουγκράνα». Οι Καταλανοί σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος (παρέα με τη Ρεάλ) και περιμένουν την απογευματινή (17:15) αναμέτρηση των Μαδριλένων με τη Χιρόνα.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε… μπαστούνια στο Μεστάγια, με την ομάδα του Τσάβι να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά, στο 13ο λεπτό, ο Μαμαρντασβίλι έσωσε μετά από σουτ του Φάτι, ενώ στο 23’ ακυρώθηκε το γκολ του νεαρού άσου. Στο 27’ το σουτ του Ντε Γιονγκ πέρασε λίγο έξω όπως και η κεφαλιά του Φάτι στο 29’. Οι Καταλανοί συνέχισαν να ασκούν πίεση στα καρέ της ομάδας του Γκατούζο, φτάνοντας μια ανάσα από το γκολ στο 43ο λεπτό. Η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι σταμάτησε στο δοκάρι και στο 45+1’ η κεφαλιά του Γκάμπριελ πέρασε μόλις έξω.

Στο 49’ ακυρώθηκε γκολ του Λίνο, ενώ στο 85’ ο Φεράν αστόχησε με σουτ εξ επαφής. Η λύτρωση για την Μπάρτσα ήρθε στο 90+3’. Ο Ραφίνια σήκωσε από δεξιά για τον Λεβαντόφσκι που με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το τελικό 0-1.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκάμπριελ, Φουλκιέ, Γκαγιά, Κορέια (79’ Βάθκεθ), Γκιγιαμόν, Τσέμερτ, Αλμέιδα (72’ Καστιγιέχο), Καβάνι (18’ Μάρκος Αντρέ), Κλάιφερτ (71’ Λάτο), Λίνο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Μπαλντέ, Κουντέ (73’ Πικέ), Γκαρσία (41’ Αλονσο), Μπούσκετς (56’ Γκάβι), Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Λεβαντόφσκι, Φάτι (56’ Φεράν Τόρες), Ντεμπελέ (56’ Ραφίνια)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ