Ράγιο Βαγεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Την «ξέρανε» και την έριξε από την κορυφή

Ράγιο Βαγεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Την «ξέρανε» και την έριξε από την κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγεκάνο με σκορ 3-2 και έπεσε από την κορυφή της La Liga.

Το καλύτερο δώρο στην Μπαρτσελόνα έκανε η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία μπορεί να είχε κόψει βαθμούς από τους «μπλαουγκράνα» όμως έκανε το ίδιο και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι η «βασίλισσα» έπεσε από την κορυφή, έχοντας 32 πόντους, αφήνοντας μόνους πρώτους τους Καταλανούς (στους 34), ενώ το σύνολο του Άντονι Ιραόλα έμεινε στην 8η θέση και τους 21 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ήταν απολαυστικό προσφέροντάς μας τέσσερα γκολ. Η Ράγιο Βαγεκάνο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ανοίγοντας το σκορ με τον Σάντι Κομεσάνια στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε σε τέσσερα λεπτά.

Η αρχή έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα Μόντριτς στο 37′ να κάνει το 1-1 και στο 41′ ο Έντερ Μιλιτάο το 2-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τη σειρά τους με δράστη τον Άλβαρο Γκαρσία στο 44′ για το 2-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα και πιθανόν τη νίκη. Κάτι που εν τέλει κατάφερε να πετύχει η Ράγιο, η οποία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρέχο στο 67′ (δόθηκε επανάληψη ενώ είχε αστοχήσει) διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, Λεζέν, Μπάλιου, Φραν Γκαρσία, Κάτενα, Τρέχο (71’ Ουνάι Λόπεθ), Άλβαρο Γκαρσία (88’ Σάλβι Σάντσεθ), Όσκαρ Βαλεντίν, Ίσι Παλαθόν (88’ Τσαβαρία), Κομεσάνια (79’ Σις), Καμέγιο (88’ Φαλκάο)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (85’ Βάθκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί (85’ Νάτσο), Μόντριτς (78’ Μαριάνο Ντίαθ), Τσουαμενί (69’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε, Ασένσιο, Ροδρίγκο, Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ