Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Καταρρέει η Ατλέτικο – Ηττήθηκε και στη Μαγιόρκα

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Καταρρέει η Ατλέτικο – Ηττήθηκε και στη Μαγιόρκα

Ένα γκολ του Μουρίκι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Μαγιόρκα ώστε να επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 και να δώσει συνέχεια σε αυτό το πολύ κακό διάστημα που διανύει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης σε… κώμα. Για μια ακόμη φορά μέσα στη σεζόν, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε απογοήτευσε.

Αυτή τη φορά κόντρα στη Μαγιόρκα. Ένα γκολ του Μουρίκι, λίγο μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ήταν αρκετό για τη Μαγιόρκα, ώστε να πάρει τη μεγάλη νίκη στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος», επικρατώντας με 1-0 για την 14η αγωνιστική της La Liga.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αήττητος για 34ο σερί παιχνίδι στην επαρχία

Μια ακόμη αναμέτρηση στην οποία η Ατλέτικο δεν φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς, μετρώντας πλέον πέντε σέρι παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία νίκη της Ατλέτικο σε οποιαδήποτε διοργάνωση ήταν στις 23 του Οκτώβρη, απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις για το πρωτάθλημα. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η ομάδα του Σιμεόνε παρέμεινε στους 24 βαθμούς, πέφτοντας ωστόσο στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Μαγιόρκα από την άλλη έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Ράιγιο, Κόστα, Βαλιέντ, Γκονθάλεθ (90+1’ Ρούσο), Κοπέτε, Ντε Γαλαρέτα, Μπαμπά (46’ Μπατάλια), Λι Κανγκ Ιν (72’ Εντιαγέ), Αντόνιο Σάντσεθ (72’ Γκρενιέ), Μουρίκι (87’ Πρατς)

Ατλέτικο: Όμπλακ, Φελίπε, Σάβιτς, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο (69’ Ρεγκιλόν), Μολίνα (30’ Κορέα), Καρασκό (59’ Λεμάρ), Ντε Πολ (69’ Κόκε), Γιορέντε, Γκριεζμάν, Μοράτα.

Αναλυτικά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Σεβίλλη – Σοσιεδάδ 1-2

Αλμερία – Χετάφε 1-0

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ 0-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ