Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ίσκο, που σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Μάλαγα.

Κόντρα στην παλιά του ομάδα, Μάλαγα, ο Ίσκο έκανε ένα από τα πιο καλά του ματς για φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (ένα γκολ, μία ασίστ) που επικράτησε στο Ροσαλέδα με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Μερένχες έδειξαν την ανωτερότητά τους και με το γνωστό τους παιχνίδι με τις πολλές πάσες δεν άργησαν να χάσουν τις πρώτες τους καλές ευκαιρίες.

Στο 29′ η Βασίλισσα πήρε το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλή θέση με τον Ίσκο να το εκτελεί και να το στέλνει στο «παραθυράκι» της εστίας του Ρομπέρτο που δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα για να την κρατήσει ανέπαφη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν δεν έριξαν το ρυθμό τους στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης, μιας και ήθελαν να σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα για να καθαρίσουν την… μπουγάδα και το έκαναν στο 63′ με τον Κασεμίρο με τον Ίσκο να το δίνει έτοιμο γκολ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, αλλά ήταν πολύ αργά όταν το έκαναν μιας και το ρολόι ήταν στο 93ο λεπτό όταν μείωσε ο Ρολάν σε 2-1 για τη Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ