Στη Μαδρίτη ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού για να αγοράσει την Ατλέτικο (pic)

Στη Μαδρίτη ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού για να αγοράσει την Ατλέτικο (pic)

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάτσιεκ Καμίνσκι, ταξίδεψε μέχρι την Ισπανία για να ξεκινήσει τις επαφές ώστε να αποκτήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χθες (15/12) έγινε γνωστό πως ο άνθρωπος που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο του Παναιτωλικού, έχει πάρει την απόφαση να κάνει δική του και την Ατλέτικο Μαδρίτης, προσπαθώντας να κάνει ένα τεράστιο deal.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο «vozpopuli» ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να εξαγοράσει τις μετοχές του τωρινού ιδιοκτήτη των «ροχιμπλάνκος», Μινγκέλ Ανχελ Χιλ Μαρίν.

Παράλληλα, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Καμίνσκι έχει μεταβεί ήδη στη Μαδρίτη, μαζί με τον γιο του, Μίκαελ, με σκοπό να έρθει σε άμεσες επαφές με τη διοίκηση της Ατλέτικο και να μπορέσει να ολοκληρώσει άμεσα την εν λόγω συμφωνία.

Μάλιστα, το «vozpopuli» δημοσίευσε και σχετική φωτογραφία του Καμίνσκι με την άφιξή του στα γραφεία του ισπανικού συλλόγου λίγο μετά τις 10 το πρωί, ενώ πηγή τους φαίνεται να σχολίασε πως «η συζήτηση πήγε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ