Επιτέλους νίκη για την Ατλέτικο (2-0)

Επιτέλους νίκη για την Ατλέτικο (2-0)

Η Ατλέτικο επικράτησε της Ελτσε με 2-0, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών μετά από τις 23 Οκτωβρίου.

Επιστροφή στη δράση και επιστροφή και στα τρίποντα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για πρώτη φορά μετά τις 23 Οκτωβρίου, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε χαμογέλασε ξανά, επικρατώντας με 2-0 της Ελτσε.

Μετά και το αποτέλεσμα της 15ης αγωνιστικής, οι «Ροχιμπλάνκος» περιμένουν να δουν τι θα κάνει και η Σοσιεδάδ και αν θα είναι στην τετράδα ως το τέλος του 2022.

Η Ατλέτικο μπήκε δυνατά στο ματς, σπαταλώντας ευκαιρίες με τους Μοράτα και Φέλιξ. Στο 35’ το πλασέ του Καρασκό πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ζοάο Φέλιξ στο 37,’ ενώ στο 45’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς αποβλήθηκε ο Βερδού.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Γκριεζμάν πέρασε πάνω από τα δοκάρια ενώ στο 52’ αποβλήθηκε και ο Ερμόσο για να αποκατασταθεί η αριθμητική τάξη. Τελικά, η Ατλέτικο έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 56ο λεπτό. Ο Γκριεζμάν σέντραρε από δεξιά και ο Φέλιξ με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 62ο λεπτό ο Μπαντία είπε όχι σε σουτ του Ζοάο Φέλιξ, ενώ στο 71’ το σουτ του Μίγια, έξυσε το δοκάρι του Όμπλακ. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το τρίποντο. Ο Μοράτα έκανε τρομερή ενέργεια και πλασέ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Ντιέγκο Γκονθάλεθ και κατέληξε στα δίχτυα της Έλτσε για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ερμόσο, Γιορέντε, Καρασκό, Κοντογκμπιά, Γκριεζμάν (79’ Κόκε), Μπάριος (79’ Σαούλ), Φέλιξ (66’ Λεμάρ), Μοράτα

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Ντιέγκο Γκονθάλεθ, Παλάσιος (82’ Φιδέλ), Βερδού, Μπιγάς, Κλερκ, Ραούλ Γκούτι (82’ Κίνα), Ομάρ Μασκαρέλ, Μίγια (82’ Τετέ Μορέντε), Μπογέ (68’ Πόνσε), Μαρτί (68’ Κογιάδο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ