Έκλεισε στην Ατλέτικο ο Σογιουντσού

Έκλεισε στην Ατλέτικο ο Σογιουντσού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ροχιμπλάνκος» ψάχνουν εδώ και καιρό έναν κεντρικό αμυντικό και φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Τούρκο διεθνή στόπερ της Λέστερ, Τσαγκλάρ Σογιουντσού.

Διαβάστε επίσης: Ο Κούντε στην Μπόχουμ, με υποχρεωτική οψιόν 2.000.000 €

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Νικολό Σίρα, ο διεθνής Τούρκος αμυντικός θα μετακινηθεί στη Μαδρίτη το καλοκαίρι ως ελεύθερος, μιας και το συμβόλαιό του με τη Λέστερ λήγει τότε και ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει και θα υπογράψει για 4 χρόνια με την ομάδα του Σιμεόνε.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να μετακινηθεί στην Ατλέτικο και πιο νωρίς, σε περίπτωση που κάποιος από τους αμυντικούς των Μαδριλένων αποχωρήσει στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Με τη φανέλα της Λέστερ, ο Σογιουντσού έχει αγωνιστεί συνολικά σε 125 ματς όπου έχει βρει δίχτυα τρεις φορές, ενώ έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του FA Cup το 2021, αλλά και του Community Shield της επόμενης χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ