Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Άλωσαν το «Wanda Metropolitano» οι Καταλανοί

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Άλωσαν το «Wanda Metropolitano» οι Καταλανοί

Χάρη σε ένα γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ από το πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 1-0.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας με σκορ 1-0 στο «Wanda Metropolitano», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga.

Oι Καταλανοί χρειάστηκαν μονάχα του τέρμα του Ουσμάν Ντεμπελέ από το πρώτο ημίχρονο για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 41 πόντους και το +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη πλευρά, οι «ροχιμπλάνκος» έπεσαν στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την Μπαρτσελόνα, η οποία είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να ανοίγει το σκορ για λογαριασμό της κάνοντας το 1-0 στο 22′. Στη συνέχεια οι Καταλανοί κρατούσαν την μπάλα ψάχνοντας και δεύτερο τέρμα, όμως η Ατλέτικο ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα».

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με την ομάδα του Τσάβι να συνεχίζει να έχει την κατοχή με το μέρος της και την Ατλέτικο να ψάχνει τα κενά στην άμυνα της Μπαρτσελόνα για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι όμως άντεξαν στο φινάλε και εν τέλει έφτασαν σε μια άκρως σημαντική νίκη που τους διατηρεί μόνους στην κορυφή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Ρεϊνίλντο (81’ Ρεγκιλόν), Χιμένεθ, Σάβιτς, Μολίνα, Μπάριος (64’ Κοντογκμπιά), Κόκε (73’ Κορέα), Καρασκό (64’ Μοράτα), Γιορέντε, Γκριεζμάν, Φέλιξ (73’ Λεμάρ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ (81’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ (57’ Κεσί), Μπουσκέτς (81’ Αλόνσο), Γκάβι (73’ Ραφίνια), Φάτι (57’ Τόρες), Ντεμπελέ, Πέδρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ