Βαλένθια – Αλμερία 2-2: Mοιρασιά στο «Μεστάγια»

Βαλένθια – Αλμερία 2-2: Mοιρασιά στο «Μεστάγια»

Σε ένα ματς που και τα τέσσερα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, Βαλένθια και Αλμερία έμειναν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Ισόπαλες, σε ένα πολύ χορταστικό 2-2, έμειναν στο «Μεστάγια» Βαλένθια και Αλμερία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga.

Το παιχνίδι είχε τέσσερα τέρματα, όλα στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Έτσι οι «νυχτερίδες» πήγαν στους 20 πόντους και τη 12η θέση με ματς λιγότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 19 πόντους και τη 14η θέση.

Ο αγώνα ξεκίνησε με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στη Βαλένθια, καθώς είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη. Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη στιγμή άνηκε στην Αλμερία που είδε τον Ραμαζανί να αστοχεί σε πέναλτι στο 44′, με το 0-0 να κλείνει το 45λεπτο.

Το δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστικό. Ο Κλάιφερτ άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες» στο 48′ κάνοντας το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και έξι λεπτά αργότερα, ο Τσούμι έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Η Βαλένθια πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Γκαγιά στο 65ο λεπτό για το 2-1, με τον Πορτίγιο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 74′.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τσένκ, Γκάμπριελ Παουλίστα, Φουλκιέ, Γκαγιά, Κλάιφερτ (88’ Καστιγιέχο), Αλμέιδα ( 77’ Μορίμπα), Μούσα, Λάτο (77’ Ντούρο), Καβάνι (88’ Μάρκος Αντρέ), Λίνο

ΑΛΜΕΡΙΑ: Φερνάντο, Μέντες (66’ Πορτίγιο), Ακιέμε, Τσούμι, Έλι, Ρομπερτόνε, Κόστα, Μελέρο (84’ Εγκουάρας), Ραμαζανί (66’ Πότσο), Τουρέ ( 77’ Εμπάρμπα), Λεο Μπαπτιστάο (76’ Σουάρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ