«Μπάσιμο» από Γαλλία για Λάτο, τι περιμένει ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια

«Μπάσιμο» από Γαλλία για Λάτο, τι περιμένει ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια

«Χοντραίνει» το παιχνίδι για τον Ισπανό αριστερό μπακ καθώς στο «κόλπο» εμφανίζεται και ομάδα από το Σαμπιονά

Είναι το Νο1 μεταγραφικό σήριαλ για τον Ολυμπιακό. Μια υπόθεση που «τρέχει» καιρό τώρα με τους πρωταθλητές να προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή» ώστε να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον βασικό τους στόχο για την αριστερή πλευρά της άμυνας τους.

Μια υπόθεση που δουλεύουν με υπομονή οι πρωταθλητές την ώρα που η Βαλένθια είναι ξεκάθαρο πως δεν «καίγεται» να δώσει απαντήσεις για τον Λάτο που ναι μεν μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά αυτό δεν αφήνει ασυγκίνητη την Ισπανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πρώτο crash test για το πρώτο προσπέρασμα…

Η Βαλένθια που αν επαληθευτούν οι πληροφορίες από την Ισπανία έχει ένα λόγο παραπάνω να περιμένει πριν πάρει την τελική της απόφαση. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εδώ και λίγες ώρες στην Ισπανία ομάδα από το Σαμπιονά έχει μπει στο «κόλπο» για τον Τόνι Λάτο.

Η γαλλική ομάδα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, φέρεται διατεθειμένη να διεκδικήσει την άμεση απόκτηση του Λάτο, όπως ακριβώς επιθυμεί και ο Ολυμπιακός, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως η Βαλένθια παραμένει σε απόσταση με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός που είναι δεδομένο πως θα πάει μέχρι τέλους την υπόθεση του Λάτο που είναι ο παίκτης που θέλει ο Μίτσελ. Και όλα αυτά ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ρέαμπτσιουκ μέσα στο επόμενο 15νθημερο όπου λήγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ