Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια 1-1: Δεν έφτασαν στην ανατροπή οι «νυχτερίδες»

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια 1-1: Δεν έφτασαν στην ανατροπή οι «νυχτερίδες»

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της La Liga, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα από το 17'.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχθηκε τη Βαλένθια στο στάδιο «Ανοέτα» για η 13η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 και τους γηπεδούχους να παίζουν παίζουν με δέκα παίκτες από το 17′.

Οι «Βάσκοι» ήταν αυτή που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10′ κατάφεραν να προβάδισμα στο σκορ έπειτα από αυτογκόλ του Ούγκο Γκιγιαμόν. Όμως έπειτα από λίγα λεπτά ρόλοι άλλαξαν, καθώς ο Αρίτζ Ελουστόντο για του γηπεδούχους είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ετσι «κατεβάζει» την ΑΕΚ στην Τρίπολη ο Αλμέιδα

Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι «νυχτερίδες» και στο 25′ έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με το γκολ του Σάμιουελ Λίνο. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφεραν το γκολ που θα τους οδηγούσε στη νίκη.

Οι παίκτες του Γκατούζο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Όμως η αστοχία στις τελικές ευκαιρίες και η αντίσταση των γηπεδούχων δεν τους άφησαν περιθώριο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ