Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: O Σαούλ έδωσε τη λύση

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: O Σαούλ έδωσε τη λύση

Ένα γκολ του Σαούλ Νίγκεθ ήταν αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης ώστε να επικρατήσει με σκορ 1-0 της Οσασούνα και να παραμείνει στην τετράδα.

Έστω και δύσκολα η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με διπλό από το «Estadio El Sadar» της Παμπλόνα, επικρατώντας της Οσασούνα με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της LaLiga και παρέμεινε εντός της τετράδας που οδηγει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Το δεύτερο σερί τρίποντο των «ροχιμπλάνκος» είχε δύο «υπογραφές»: Μία απ’ τον Γιάν Όμπλακ και μία απ’ τον Σαούλ Νίγκεθ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας έκανε δύο τρομερές επεμβάσεις από το 65′ έως το 74′ και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του και ο Ισπανός μέσος μπήκε στο ματς στο 65΄ και 10 λεπτά μετά πέτυχε το «χρυσό» γκολ, βρίσκοντας ξανά δίχτυα με τη φανέλα της «Ατλέτι» μετά από σχεδόν δύο χρόνια (τελευταίο τέρμα του στις 31/1/2021, στο 4-2 επί της Κάντιθ).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Μανού Σάντσεθ, Μορένο (78’ Κίκε Γκαρσία), Αριδάνε, Νταβίντ Γκαρσία, Τορό, Μόι Γκόμεθ, Ιμπάνιεθ (59’ Μπούντιμιρ), Αμπντέ (78’ Μπάρχα), Άβιλα (59’ Μονκαγιόλα), Ρουμπέν Γκαρσία (59’ Μπράσανατς)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Μολίνα, Ρεϊνίλντο, Ερμόσο, Χιμένεθ, Κόκε (86’ Βίτσελ), Ντε Πολ (86’ Κοντογκμπιά), Λεμάρ (46’ Καρασκό), Μπάριος (64’ Σαούλ), Γκριεζμάν, Κορέα (64’ Μοράτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ