Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-1: Ισοπαλία με χαμένους τους «Ροχιμπλάνκος»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-1: Ισοπαλία με χαμένους τους «Ροχιμπλάνκος»

Η Χετάφε πήρε σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την 20η αγωνιστική της La Liga, χάρη στο πέναλτι του Ουνάλ στο 83ο λεπτό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Χετάφε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 20η αγωνιστική της La Liga. Στους 35 βαθμούς και την 4η θέση η Ατλέτικο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Βιγιαρεάλ. Αύξησε τη διαφορά της από την τελευταία Έλτσε στους 9 η Χετάφε.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 21ο λεπτό με τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ισπανός επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Λεμάρ δοκίμασε με σουτ να νικήσει τον Σόρια στο 40′, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά. Η Χετάφε είχε τη δική της καλή στιγμή στο κλείσιμο του πρώτου μέρους, αλλά το σουτ του Ουνάλ πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Όμπλακ.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον, χάνει το ντέρμπι!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο είχε και πάλι τον πρώτο λόγο και έφτασε τελικά στο γκολ με τον Κορέα στο 62ο λεπτό. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR μέτρησε κανονικά. Κατά τη διάρκεια μάλιστα του ελέγχου, ο Σιμεόνε έκανε αλλαγή τον Κορέα με όλους τους παίκτες της Ατλέτικο να πέφτουν πάνω του στον πάγκο μετά την κατοχύρωση του γκολ.

Η Χετάφε ευτύχησε να ισοφαρίσει όταν στο 82′ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουνάλ. Στο 84’ ο Καράσκο έφυγε στην κόντρα και θέλησε να τελειώσει μονος του την φάση, όμως το τελείωμα του δεν ήταν αρκετό για να νικήσει τον Σόρια.

Ατλέτικο: Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο, Ντε Πόλ(85’ Ντεπάι), Κόκε, Λεμάρ(60’ Γιορέντε), Κορέα(60’ Καράσκο), Γκριζμάν, Μοράτα(75’ Σαούλ)

Χετάφε: Σόρια, Ντζένε, Ντουάρτε, Αλντερέτε, Πόρτου(90+3’ Νταρμιάν), Αλβάρες, Αλένια(72’ Βιλάρ), Μίγια(72’ Αλγκομπιά), Αραμπάρι(77’ Μουνίρ), Μαγιοράλ, Ουνάλσε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ