Σε συμφωνία ήρθαν Μπιλμπάο και Βαλβέρδε για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024

Σε συμφωνία ήρθαν Μπιλμπάο και Βαλβέρδε για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμφώνησε με την Μπιλμπάο για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, κάτι που επιστεγάζει την καλή πορεία της ομάδας αλλά και την αμοιβαία εκτίμηση των δύο πλευρών.

Ο «Τσινγκούρι» στην τρίτη θητεία του στον πάγκο των Βάσκων, τα πηγαίνει περίφημα. Η Μπιλμπάο είναι στην έβδομη θέση της La Liga (δηλαδή σε τροχιά Ευρώπης) ενώ είναι μέσα και στο «κόλπο» του Κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει την Οσασούνα στα ημιτελικά. Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν κάτι που όλοι ανέμεναν και απλώς ήρθε και η τυπική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Σήμα κατατεθέν το 1-4 (vids)

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, γράφει την δική του ιστορία με την Μπιλμπάο μιας και είναι ήδη ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, έχοντας καθοδηγήσει τους Βάσκους σε 332 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα έχει εξασφαλίσει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο πέντε ευρωπαϊκές εξόδους σε έξι σεζόν, ενώ έχει και την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup, με τα επιτεύγματά του να τον καθιστούν έναν από τους πιο πετυχημένους και αγαπητούς προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ