Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα 2-3: «Λύγισε» τους Βάσκους η Χιρόνα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα 2-3: «Λύγισε» τους Βάσκους η Χιρόνα

Η Χιρόνα πέρασε από την έδρα της Μπιλμπάο με 3-2 και πήρε σπουδαία νίκη στη μάχη της Ευρώπης, με τους Βάσκους να πετυχαίνουν 2 αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο.

Η Χιρόνα έκανε το 2 στα 2 απέναντι στην Αθλέτικ για την 23η αγωνιστική της La Liga (είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο με 2-1), αλλά το σημερινό της «τρίποντο» στο «Σαν Μαμές» (3-2) σαφώς κι έχει μεγαλύτερη σημασία, μιας και την έφερε στο +8 από την 18η θέση, αλλά με τις Χετάφε και Αλμερία να έχουν ματς λιγότερο.

Για να φτάσει στο τεράστιο «διπλό» επί των Βάσκων, η ομάδα του Μίτσελ είχε «σύμμαχο» και την τύχη. Δύο από τα τρία γκολ που πέτυχε προήλθαν από παίκτες των γηπεδούχων (19΄ και 45΄+1), οι οποίοι παρότι είχαν ν΄ ανέβουν ένα βουνό στο β΄ μέρος πίεσαν πάρα πολύ για να ξαναμπούν στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ – Ο τραυματισμός του Μίτσιτς, η «σφήνα» του Παναθηναϊκού, η Φενέρ και ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 89΄ από τον Ραούλ Γκαρσία, αλλά ο χρόνος που είχε απομείνει για το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήταν αρκετός για να «σώσει την παρτίδα».

Παρασκευή 24/2

Έλτσε-Μπέτις 2-3

Σάββατο 25/2

Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 2-1
Κάντιθ-Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
Βαλένθια-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0

Κυριακή 26/2

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Τζιρόνα 2-3
Θέλτα-Βαγιαδολίδ 17:15
Αλμερία-Μπαρτσελόνα 19:30
Σεβίλλη-Οσασούνα 22:00

Δευτέρα 27/2

Βιγιαρεάλ-Χετάφε 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ