Στην αποστολή της Κροατίας για τα προκριματικά του Euro ο Μόντριτς (pic)

Στην αποστολή της Κροατίας για τα προκριματικά του Euro ο Μόντριτς (pic)

Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει στα 37 του, να βρίσκεται μέσα στις κλήσεις της Εθνικής Κροατίας, αφού ο προπονητής του τον θέλει για τα προκριματικά του Euro.

Τι και αν ο χρόνος κυλά γρήγορα, αυτό φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον 37χρονο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος καλείται να συνεχίσει να παρέχει της υπηρεσίες του στην πολυαγαπημένη του «Χβάρτσκα».

Ο Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός Ζλάτκο Ντάλιτς, τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις για τα παιχνίδια του Μαρτίου απέναντι σε Ουαλία και Τουρκία. Μετά το εκπληκτικό Μουντιάλ που έκανε ο αγέραστος Λούκα, θα αγωνιστεί για 17η συνεχή χρονιά με τα χρώματα της Κροατίας, μετά το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2006.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον Μπρούνο Φερνάντες (vids, pic)

Από τις παλιοσειρές της εθνικής ομάδας, πλέον δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ο Ντέγιαν Λόβρεν και ο Άντε Μπούντιμιρ. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας δηλώνει: «Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε πολύ την ομάδα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν από λίγους μήνες, οπότε στη λίστα υπάρχουν 23 παίκτες από το Κατάρ. Επανεντάξαμε τον Λούκα Ιβανούσεκ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στην Ντιναμό και θέλαμε εδώ και καιρό να δούμε τον Πέταρ Μούσα, δήλωσε ο ομοσπονδιακός κόουτς της Κροατίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ