Ποινική δίωξη σε Μπαρτσελόνα και Μπερτομέου για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Ποινική δίωξη σε Μπαρτσελόνα και Μπερτομέου για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Η ισπανική εισαγγελία ετοιμάζεται να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος της Μπαρτσελόνα και του πρώην προέδρου της, Ζόζεπ Μπερτομέου για την υπόθεση του αρχιδιαιτητή Νεγκρέιρα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν θα ξεμπλέξει εύκολα από το σκάνδαλο των παράνομων πληρωμών προς τον Ισπανό πρώην διαιτητή και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της χώρας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

Όπως αναφέρει η «El Pais», η ισπανική εισαγγελία ετοιμάζεται να ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των Καταλανών και του πρώην προέδρου τους, Ζόζεπ Μπερτομέου, για απάτη και διαφθορά στον χώρο του αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος να ξεριζώσει το αγκάθι…

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται να είχε καταθέσει σχεδόν 7 εκατ. ευρώ στην εταιρεία του Νεγκρέιρα από το 2001 ως το 2018 για να να λαμβάνει από τον ίδιο υπηρεσίες που αφορούσαν τους διαιτητής που σφύριζαν στα παιχνίδια της ομάδας.

Η δίωξη αναμένεται να ασκηθεί μόνο εις βάρος του Μπερτομέου από τους προέδρους της συγκεκριμένης περιόδου, καθώς και εις βάρος ορισμένων μελών των διοικήσεων από το 2010, όμως όχι όλων γιατί υπάρχουν περιορισμοί λόγω παραγραφής και ηλικίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ