Αντσελότι: «Να δούμε την Μπαρτσελόνα σαν λιοντάρι και όχι σαν… γάτα»

Αντσελότι: «Να δούμε την Μπαρτσελόνα σαν λιοντάρι και όχι σαν… γάτα»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το επερχόμενο clasico με την Μπαρτσελόνα (19/03) και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να παίξουν επιθετικά και πως στόχος είναι μόνο η νίκη.

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Κυριακής (19/03, 20:00) για την 26η αγωνιστική της La Liga, σε ένα clasico που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη «μάχη» του τίτλου, με τους «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται στο +9 από τη «βασίλισσα».

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τους Μαδριλένους, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι ο Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπένετ: «Ανεπαρκής και ψεύδεται»

«Την Κυριακή θα πρέπει να δούμε την Μπαρτσελόνα ως ένα λιοντάρι και όχι ως γάτα επειδή αν σκεφτείς πως είναι γάτα θα σε νικήσουν. Έχουμε πάντα φόβο και ανησυχία.

Θα παίξουμε πάρα πολύ επιθετικά. Μόνο τη νίκη έχουμε στο μυαλό μας για να μειώσουμε τη διαφορά. Αν δεν πάρουμε τη νίκη, θα δούμε μετά τι θα κάνουμε στη μάχη του τίτλου. Έχουμε πλάνο για να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα.

Η μία ομάδα ξέρει πολύ καλά την άλλη και δεν υπάρχει κάποια που να έχει μυστικά. Αν νομίζει ότι η Μπαρτσελόνα ότι θα κάνει πάρτι στο μεταξύ μας ματς, κάνει λάθος».

Για του Κρόος και Μόντριτς αλλά και το δικό του μέλλον στη Ρεάλ είπε:

«Οι Κρόος και Μόντριτς είναι ακόμα οι καλύτεροι, μου προκαλεί έκπληξη που κάποιοι εξακολουθούν να τους αμφισβητούν. Ο Καμαβινγκά τα πάει επίσης καλά, όπως ο Τσουαμενί. Έχουν αντικαταστήσει έναν θρύλο όπως ο Καζεμίρο. Η Ρεάλ έχει ένα πολύ καλό μέλλον με αυτούς.

Ο Μιλιτάο είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Έχει ένα ελλάτωμα, μερικές φορές δεν είναι 100% συγκεντρωμένος και επίσης δεν είναι τόσο όμορφος

Ο σύλλογος πρέπει να αποφασίσει. Θα ήθελα να μείνω στην Ρεάλ σε όλη τη ζωή μου, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θέλω να συνεχίσω εδώ. Εάν με θέλουν για 3 μήνες, θα το απολαύσω για 3 μήνες. Εάν με θέλουν για άλλα 3 χρόνια, θα το απολαύσω για άλλα 3 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ