Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπάρα… τίτλου στο Clasico

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Ανατροπάρα… τίτλου στο Clasico

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Κεσί, η Μπαρτσελόνα έκανε μια μυθική ανατροπή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 2-1 και κάνοντας ένα τεράστιο άλμα τίτλου.

Μια τεράστια ανατροπή τίτλου έκανε η Μπαρτσελόνα που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga, όντας πλέον στο +12 από τους «μερένχες», έχοντας πλέον ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Το γκολ που έδωσε τη λύση στους «μπλαουγκράνα» σημείωσε ο Φρανκ Κεσί με τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει και η Ρεάλ όμως μετά από υπόδειξη του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι καθώς στο 9′ προηγήθηκε 0-1 εξαιτίας αυτογκόλ τού Ρόναλντ Αραούχο. Η Μπαρτσελόνα όμως μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα σε κρίσιμο σημείο, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να σκοράρει για το 1-1 στο 45′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ο Ασένσιο σόκαρε το «Καμπ Νου» στο 81′, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και αφού δεν έγινε το 1-2, ο Κεσί με δικό του τέρμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα που είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ, Κουντέ, Σέρτζι Ρομπέρτο (76’ Κεσί), Κρίστενσεν, Γκάβι (90+1’ Φάτι), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (83’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Νάτσο (62’ Μεντί), Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά (76’ Τσουαμενί), Μόντριτς (76’ Θεμπάγιος), Κρόος (62’ Ροδρίγο), Βαλβέρδε (76’ Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ