Το FFP υποχρεώνει την Μπαρτσελόνα να διώξει τέσσερις παίκτες

Το FFP υποχρεώνει την Μπαρτσελόνα να διώξει τέσσερις παίκτες

Δύσκολα τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα, η οποία πρέπει να αποδεσμεύσει τέσσερις παίκτες το καλοκαίρι λόγω του Financial Fair Play.

Ποδοσφαιρικά η σεζόν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν ξεφύγει στο +12 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα της La Liga, ενώ στο Κύπελλο εκκρεμεί η ρεβάνς των ημιτελικών κόντρα στη «βασίλισσα» με τον πρώτο παιχνίδι να έχει έρθει 1-1.

Ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζουν να «πνίγουν» τους Καταλανούς σε ότι αφορά τα υπόλοιπα κομμάτια. Πέρα από την πολύκροτη υπόθεση Νεγκρέιρα, και το μπλέξιμο με το συμβόλαιο του Γκάβι, η ομάδα του Τσάβι βλέπει κι έναν νέο «πονοκέφαλο» να προστίθεται, σχετικά με τα μεταγραφικά και το «χτίσιμο» ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες μεταγραφές για Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη – Οι συναντήσεις στο Stamford Bridge

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η AS, πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός και αναζητηθούν πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι, πρέπει πρώτα να γίνουν μαζικές αποχωρήσεις από τον σύλλογο. Συγκεκριμένα αναμένεται να γίνουν τέσσερις αποχωρήσεις, ένας παίκτης για κάθε γραμμή του γηπέδου, κάτι για το οποίο υποχρεώνονται από τους κανονισμούς του Finacial Fair Play.

Έρικ Γκαρσία, Μπουσκέτς, Φάτι και Φεράν Τόρες είναι μερικοί από εκείνους το μέλλον των οποίων στην Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι αρκετά δυσοίωνο εξαιτίας αυτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ