Ο Ροντρίγκες της Ρεάλ επέλεξε την εθνική Ουρουγουάης

Ο Ροντρίγκες της Ρεάλ επέλεξε την εθνική Ουρουγουάης

Με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης επέλεξε να αγωνίζεται ο 18χρονος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλβάρο Ροντρίγκες και όχι με την Ισπανία, όπου έχει ήδη αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές.

Ο -ισπανικής καταγωγής- επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης Αλβάρο Ροντρίγκες, επέλεξε να παίξει για την εθνική ομάδα της Ουρουγουγάης, όπως δήλωσε σήμερα (29/3) ο πατέρας του Ντάνιελ στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER.

Ο 18χρονος επιθετικός, γεννημένος στο Παλαμός της Κόστα Μπράβα (Καταλονία), έκανε τέσσερις εμφανίσεις με την Ισπανία σε επίπεδο κάτω των 18 ετών, αλλά έκτοτε έχει συμμετάσχει οκτώ φορές με την ομάδα κάτω των 20 ετών της Ουρουγουάης.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Το επόμενο στοίχημα είναι το… Καραϊσκάκη

Γιος Ισπανίδας αλλά και του πρώην διεθνούς επιθετικού της Ουρουγουάης Ντάνιελ Ροντρίγκες -ο οποίος ήταν γνωστός ως «Κοκίτο»- ο Αλβάρο έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ τον Ιανουάριο σε μια νίκη στο Κύπελλο Ισπανίας επί της Καθερένιο, ενώ σκόραρε στην ισοπαλία (1-1) της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο.

«Μου είπε, μπαμπά, ξέρω ότι μπορώ να παίξω για την εθνική Ισπανίας, αλλά θέλω να παίξω για την Ουρουγουανή», είπε ο «Κοκίτο» στο Cadena SER.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ