Και επίσημα οι Βραζιλιάνοι θέλουν Αντσελότι στον πάγκο τους

Και επίσημα οι Βραζιλιάνοι θέλουν Αντσελότι στον πάγκο τους

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες παραδέχθηκε δημόσια ότι η «σελεσάο» έχει ως πρώτο στόχο τον Κάρλο Αντσελότι.

Λίγο πολύ ήταν γνωστό πως η Εθνική Βραζιλίας έχει βάλει στο στόχαστρό της για την άκρη του πάγκου της τον προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι. Ήρθε λοιπόν και η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά Εφές και Ολυμπιακού μέσα από τα λόγια του Κλάιμπερν – Γι’ αυτό οι Ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης (vids)

Ο Ροντρίγκες παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Reuters πως νούμερο ένα στόχο της «σελεσάο» αποτελεί ο Ιταλός τεχνικός λέγοντας συγκεκριμένα τα εξής:

«Ο Αντσελότι συγκεντρώνει τον απόλυτο σεβασμό στις τάξεις όλων των παικτών. Όχι μόνο του Ρονάλντο ή του Βινίσιους Τζούνιορ, αλλά όλων των παικτών που έπαιξαν υπό τις οδηγίες του.

Εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια του, τον τρόπο που εργάζεται, αλλά και την διάρκεια του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να συστηθεί. Είναι αναμφίβολα ένας κορυφαίος προπονητής, ο οποίος έχει πολλές επιτυχίες και ελπίζουμε ότι μπορεί να έχει ακόμα περισσότερες στο μέλλον.

Δεν είναι μόνο η κορυφαία επιλογή σε ότι αφορά τους παίκτες, αλλά και είναι κοινά αποδεκτός από τον κόσμο. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην Βραζιλία, σε όποιο γήπεδο και αν πας, το όνομα του Αντσελότι είναι το πρώτο που ακούς για τον ιδανικότερο για τον πάγκο της Εθνικής. Ας έχουμε πίστη στον Θεό, ας περιμένουμε την ευκαιρία μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Μένει να φανεί τώρα τι θα κάνει ο Ιταλός τεχνικός που ακούγεται ότι μπορεί και να αποσυρθεί από την προπονητική για κάποιο διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ