Μάρκο Ασένσιο: Ο κορυφαίος αναπληρωματικός! (pic)

Μάρκο Ασένσιο: Ο κορυφαίος αναπληρωματικός! (pic)

Ο Ισπανός άσος μπορεί να μην παίζει βασικός αλλά σκοράρει λες και είναι... ενδεκαδάτος.

Ο Μάρκο Ασένσιο τη φετινή σεζόν πηγαίνει αρκετά καλά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και με το συμβόλαιό του να λήγει φέτος, πολλοί σύλλογοι θα τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Ο ίδιος ο 27χρονος άσος κοιτάζει τη δουλειά του και μετράει ήδη 9 γκολ την τρέχουσα σεζόν, ενώ κουβαλάει και ένα μεγάλο επίτευγμα στις πλάτες του.

Διαβάστε επίσης: Οι… βιονικοί Αραούχο και Πινέδα και το τρικ του Αλμέιδα που άλλαξε την πορεία της ΑΕΚ (pics,vids)

Αν και παίζει κυρίως ως αναπληρωματικός, είναι -μάλλον- ο κορυφαίος όλων σε γκολ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όπως σημείωσε η Opta, ο Μάρκο Ασένσιο -με το γκολ απέναντι στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League- έχει σκοράρει 9 τέρματα συνολικά στη διοργάνωση, όλα ερχόμενος από τον πάγκο και είναι πρώτος στη σχετική λίστα αφού οι… 2οι έχουν σκοράρει δυο λιγότερα.

Στα 7 τέρματα βρίσκεται ο συμπαίκτης του, Καρίμ Μπενζεμά και οι, Τόμας Μίλερ (Μπάγερν) και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ασένσιο αν και δεν μπαίνει εξ αρχής στα ματς, εντούτοις χαίρει της εκτίμησης του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν στην όμαδα.

«Ελπίζω να μείνει εδώ, στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι σημαντικό να έχουμε στην ομάδα έναν παίκτη σαν τον Μάρκο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με γκολ ή ασίστ ανά πάσα στιγμή. Τον εμπιστεύομαι, πάντα σκοράρει», έχει δηλώσει ο Ιταλός τεχνικός και όλα συμφωνούν πως μάλλον θα συνεχίσει στους Μαδριλένους ο αριστεροπόδαρος δεξιός εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ