Ποντάρισμα στα νιάτα για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ποντάρισμα στα νιάτα για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται κομβικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πολλοί επιθετικοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν με τους Μερένχες να κάνουν στροφή στα... νιάτα.

Η σεζόν στην Ισπανία οδεύει προς το τέλος της και βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης ικανοποιημένη κατά το ήμισυ. Στην La Liga οι Μαδριλένοι ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί προ πολλού, με το Κύπελλο και το Champions League να είναι οι στόχοι της σεζόν πλέον.

Όποια και αν είναι η έκβαση, στη Ρεάλ αναμένεται να υπάρχει σημαντική ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας καθώς αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών στην μεσοεπιθετική γραμμή λήγουν και η ανάγκη για… νέο αίμα που θα δέσει με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές είναι μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά που ο Κουρμπέλης βρήκε τον εαυτό του (vids)

Συγκεκριμένα οι Μαριάνο Ντίαζ, Μάρκο Ασένσιο και Καρίμ Μπενζεμά βλέπουν το συμβόλαιό τους να λήγει και τουλάχιστον δύο από τους τρεις αναμένεται να αποχωρήσουν από τη Μαδρίτη. Μαζί τους αναμένεται να αποχωρήσει και ο Εντέν Αζάρ που ψάχνεται φόρμουλα για να πωληθεί ή να λυθεί το βαρύ του συμβόλαιο.

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών βρίσκονται στα ραντάρ του τμήματος σκάουτινγκ της Βασίλισσας. Ο ένας είναι ο Σάμουελ Τσουκουέζε, 23χρονος ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται με επιτυχία στη La Liga για λογαριασμό της Βιγιαρέαλ εδώ και 5 σεζόν και έχει 37 γκολ και 31 ασίστ σε 198 συμμετοχές, με τις φήμες να λένε πως με ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ μπορεί να… γίνει η δουλειά.

Μαζί με τον Τσουκουέζε, υπάρχει και το όνομα ενός 17χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού. Του Κλαούντιο Ετσεβερί, που έχει βγει από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην 2η ομάδα του συλλόγου. Είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα της Αργεντινής, έχοντας ήδη αγωνιστεί με τα χρώματα της Αλμπισελέστε και μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας Κ17, με το εκτιμώμενο ποσό που αναμένεται να ζητήσουν οι Αργεντίνοι να κυμαίνεται μεταξύ των 30 και 50 εκατ. ευρω.

Η… μαγιά στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει με τους 22χρονους Ροδρίγο και Βινίσιους Ζούνιορ να βρίσκονται ήδη στην πρώτη γραμμή και τον 18χρονο Άλβαρο Ροντρίγκεθ να έρχεται από πίσω με φόρα και με τις ενδεχόμενες προσθήκες, το μέλλον σίγουρα φαντάζει λαμπρό για την Ρεάλ Μαδρίτης που φαίνεται να απομακρύνεται για τα καλά από τη λογική των «Γκαλάκτικος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ