Ένα παιδί 15 χρονών γράφει ιστορία στην Μπαρτσελόνα (pic)

Ένα παιδί 15 χρονών γράφει ιστορία στην Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, ένα παιδί 15 χρονών έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή των «Μπλαουγκράνα».

Ο Τσάβι, με την επιλογή του να συμπεριλάβει στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον 15χρονο Λαμίν Γιαμάλ, έδωσε την ευκαιρία στον μικρό να γίνει ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής της ομάδας που θα βρίσκεται σε αποστολή αγώνα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με την απόφαση του Τσάβι, δικαιώνεται απόλυτα και εξαργυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τις ομάδες των ακαδημιών των «Μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Από τον «μαθητή» (Αρτέτα) στον «δάσκαλο» (Γκουαρντιόλα) με αγάπη!

Ο Γιαμάλ είναι γεννημένος μόλις στις 13 Ιουλίου του 2007. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λεβαντόφσκι, που βρίσκεται στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μαζί με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, όταν γεννήθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ, είχε ήδη κάνει το ντεμπούτο του σαν επαγγελματίας.

Ο 15χρονος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Masia, σύμφωνα με ανθρώπους του συλλόγου, καθώς παρομοιάζεται με τον Μέσι και τον Άνσου Φάτι.

Έχει ήδη κληθεί και αγωνιστεί με την Κ.19 της Ισπανίας και σύντομα αναμένεται να του δοθεί η ευκαιρία να καταγράψει και το επίσημο ντεμπούτο του, με την ανδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ