Αποθέωσε τον Καμαβινγκά ο Αντσελότι

Αποθέωσε τον Καμαβινγκά ο Αντσελότι

Μέλι έσταξε για τον Καμαβινγκά ο Κάρλο Αντσελότι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, εμφανίσθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την νίκη με 2-0 επί της Θέλτα, για την 30η αγωνιστική της La Liga.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, με το γεγονός ότι κρατήσαμε «το μηδέν» στα τελευταία τέσσερα ματς. Η άμυνα είναι μια συλλογική δέσμευση, την οποία προσπαθούμε πάντα να έχουμε, και όταν βρούμε αυτήν την δέσμευση, μετά, με την ποιότητα που έχουμε μπροστά, είναι πολύ φυσιολογικό να βάζουμε γκολ», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: «Φουντώνει» η μάχη για τον τίτλο σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

«Εχουμε φανταστικούς παίκτες στην επίθεση, με εξαιρετικά ατομικά προσόντα. Στο πρόσωπο του Καμαβινγκά, βλέπω έναν παίκτη που έχει εξαιρετικές ιδιότητες σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού, σωματικά και τεχνικά. Σε επίπεδο τακτικής, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, βελτιώνεται διαρκώς. Αλλά εάν τον ρωτήσω, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση στην μεσαία γραμμή και θα κάνει την δουλειά. Αλλά, εάν τον βάλω στο κέντρο της άμυνας, θα κάνει την δουλειά. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, λόγω των εξαιρετικών του ιδιοτήτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ