Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Έχασε η «Βασίλισσα», πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Έχασε η «Βασίλισσα», πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα

Η Σοσιεδάδ νίκησε με 2-0 τη Ρεάλ και με νίκη την επόμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Σοσιεδάδ που επικράτησε με 2-0 της Ρεάλ και έκανε ακόμη ένα βήμα για την τετράδα και το Champions League. Παράλληλα, οι Βάσκοι σκόρπισαν χαμόγελα στη Βαρκελώνη καθώς η Μπαρτσελόνα θέλει μία νίκη ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Στο 8ο λεπτό ο Ρεμίρο είπε όχι σε κεφαλιά του Μιλιτάο ο οποίος στο 11′ έκοψε σωτήρια σουτ του Σέρλοθ και στο 15’ η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι με τον Θουμπιμένδι. Τελικά στο 46ο λεπτό ο Μιλιτάο έκανε τραγικό λάθος και ο Κούμπο πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο για τη Ρεάλ στο9 60ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε ο Καρβαχάλ ενώ στο 85’ ο Μπαρενετσέα με συρτό σουτ από αριστερά έκανε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης 80-82: Άντεξε στην «κόλαση» και μείωσε σε 2-1 η «βασίλισσα»

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γοροσαμπέλ (62’ Ελουστόνδο) , Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Μερίνο, Θουμπελδία (63’ Πατσέκο), Θουμπιμένδι, Σίλβα (90’ Ιγιαραμένδι), Κούμπο (73’ Κάρλος Φερνάντεθ), Ογιαρθάμπαλ, Σέρλοθ (73’ Μπαρενετσέα)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Κρόος (62’ Βάθκεθ), Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Ασένσιο (81’ Αρίμπας), Μαριάνο Ντίαθ (57’ Άλβαρο Ροντρίγκεθ), Ροδρίγο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ