Ομάδες κολοσσοί στα πόδια του Ζαχά!

Ομάδες κολοσσοί στα πόδια του Ζαχά!

Ο Βίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και βλέπει ομάδες από το πάνω ράφι να συνωστίζονται για την υπογραφή του.

Ο Βίλφριντ Ζαχά για τους γνώστες της Premier League, είναι ένας από τους πιο σταθερούς επιθετικούς τα τελευταία χρόνια. Είναι από τους πιο σταθερούς και παραγωγικούς παίκτες της Λίγκας, λαμβάνοντας υπόψιν πως βρίσκεται σε μια… δύσκολη ομάδα που βρίσκεται στο κάτω μισό της βαθμολογίας ή παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ζαχά που ξεκίνησε από την Κρίσταλ Πάλας στην Championship (2009-2013), πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία δεν έπιασε καθόλου, έχοντας μόλις 4 συμμετοχές σε μια διετία (2013-2015) για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση του Forbes στον Ολυμπιακό: «Είναι η καλύτερη ομάδα εκτός NBA»

Από το 2015 και μετά όταν και επέστρεψε στην Πάλας, ανέβηκε κυριολεκτικά επίπεδο. Σκοράρει και δημιουργεί σταθερά και μαζί με τον Αγιού είναι πρωτεργάτες της σταθερής πορείας της ομάδας του Λονδίνου κάθε σεζόν.

Στην Premier League, έχει σε σύνολο 301 συμμετοχών 68 γκολ και 43 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτοξεύτηκε στα 55 εκατ. ευρώ (2019), ενώ τώρα στα 30 του πλέον κοστίζει περί τα 27 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό ένας παίκτης με τα νούμερά του δεν αφήνει ασυγκίνητους αρκετούς συλλόγους.

Η δηλωμένη πρόθεση του Ζαχά είναι να μην ανανεώσει με την Κρίσταλ Πάλας και ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως τόσο ομάδες από την Premier League όπως η διεκδικήτρια του τίτλου Άρσεναλ, η ζάμπλουτη Τσέλσι, η Γιουβέντους που θέλει να επανέλθει στην κορυφή της Serie A μετά από δύο χρόνια απουσίας και η Μπαρτσελόνα που θέλει έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης και το γεγονός πως ο Ζαχά είναι ελεύθερος είναι ιδανική

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ