Η Σεβίλλη έστειλε την Εσπανιόλ πιο κοντά στον υποβιβασμό (3-2) – Νίκης Ευρώπης για τη Χιρόνα (2-1)

Η Σεβίλλη έστειλε την Εσπανιόλ πιο κοντά στον υποβιβασμό (3-2) – Νίκης Ευρώπης για τη Χιρόνα (2-1)

Με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε η Σεβίλλη νίκησε με 3-2 την Εσπανιόλ η οποία «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο. Σπουδαία νίκη για τη Χιρόνα που επικράτησε με 2-1 της Μαγιόρκα και... βλέπει Ευρώπη.

Με ανατροπή στην ανατροπή η Σεβίλλη «καθάρισε» με 3-2 την Εσπανιόλ για την 33η αγωνιστική της La Liga και την άφησε στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας μπορεί να ελπίζει πια και για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στο 21′ με κοντινό πλασέ του Χιλ ενώ στο 29′ από σέντρα του Χιλ ο Ρεκίκ έβαλε αυτογκόλ για το 1-1. Στο 36′ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Γκέιγ και στο 43ο λεπτό ο Πουάδο με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πόσες χαρές, πόσα μεγάλα σουτ…

Με πέναλτι στο 69′ ο Οκάμπος έκανε το 2-2 και στο 88′ ο Γκέιγ από σέντρα του Ακούνια έκανε το 3-2 με προβολή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Εσπανιόλ έχασε απίθανη ευκαιρία με τον Σάντσεθ για να ισοφαρίσει και έτσι δεν απέφυγε ακόμη μία ήττα.

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Νάβας, Τέλες (46’ Ακούνια), Ρεκίκ, Ράκιτιτς, Χιλ (76’ Μοντιέλ), Γκουντέλι, Γκέιγ, Τόρες (89’ Μπαντέ), Σούσο (31’ Οκάμπος), Μιρ (46’ Εν Νεσιρί)

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Καμπρέρα, Γκόμεθ, Ολιβάν (66’ Ρουμπέν Σάντσεθ), Μοντές, Χιλ, Ντένις Σουάρεθ (81’ Εσπόσιτο), Νταρντέρ (61’ Βίνι Σόουζα), Μελαμέδ (81’ Μπαρέ), Χοσέλου, Πουάδο

Ονειρα Ευρώπης για τους Καταλανούς

Γερά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη μπήκε και η Xιρόνα μετά τη νίκη της επί της Μαγιόρκα με 2-1. Στο 21′ η Μαγιόρκα είχε δοκάρι με τον Σάντσεθ και στο 45′ ο Εσπινόσα έκανε το 1-0.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουρίτσι, ενώ στο 82’ η σουτάρα του Ρομέου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά το 2-1 ήρθε στο 84′ με γκολ του Ράικοβιτς από σέντρα του Μάρτιν.

Χιρόνα: Γκαζανίγκα, Γκουτιέρεζ(73’ Ερνάντεθ), Φερνάντο, Μπουένο, Μαρτίνεζ, Ρομέου, Ρικέλμε, Μάρτιν(90+1’ Κόουτο), Τσιγκάνκοφ(90’ Κάλενς), Ρέινερ(60’ Αρτέρο), Καστεγιάνος(90’ Στουάνι)

Μαγιόρκα: Ράικοβιτς, Σάντσεθ, Βαλγιέντ, Κοπέτ, Χατζιγκάντουνιτς(66’ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Κόστα(72’ Αγκούστινσον), Λι, Ντε Γαλαρέτα, Μορλάνες, Εντιαγιέ(86’ Άγχελ), Μουρίτσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ