Πόνσε: «Απόλαυσα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Πόνσε: «Απόλαυσα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Ο Έκι Πόνσε μίλησε για το πέρασμά του από την ΑΕΚ ενώ ευχήθηκε να κατακτήσει η Ένωση το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Έκι Πόνσε μπορεί να αγωνίζεται με τη φανέλα της Έλτσε, ωστόσο δεν ξεχνάει το πέρασμά του από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19.

Ο Αργεντινός μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου τόνισε πως έχει πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στην Ένωση για την οποία ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πόσες χαρές, πόσα μεγάλα σουτ…

Όσα είπε ο Πόνσε:

«Παρακολουθώ πως πηγαίνει η ομάδα και προφανώς έχω ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην ΑΕΚ. Ελπίζω να συνεχίσει η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική για να κατακτήσει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να φτάσει στον τίτλο. Μακάρι να διεκδικήσει όλα τα διαθέσιμα τρόπαια.

Υπήρχαν διάφοροι ποιοτικοί παίκτες στην ΑΕΚ. Θυμάμαι τον Τάσο Μπακασέτα, τον Μάρκο Λιβάια και τον Πέτρο Μάνταλο. Φυσικά και τον νυν συμπαίκτη μου Λούκα Μπογέ, μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν θέλω να ξεχάσω. Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια εξαιρετική ομάδα με συνοχή, τους στέλνω τους χαιρετισμούς μου και τους θυμίζω πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφυγα. Ελπίζω να πηγαίνουν καλά και όλοι τους να ξέρουν πως απόλαυσα ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ