Μπαρτσελόνα: Προς Γουλβς ο Φάτι με έμψυχο αντάλλαγμα και χρήματα

Μπαρτσελόνα: Προς Γουλβς ο Φάτι με έμψυχο αντάλλαγμα και χρήματα

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα, ο Άνσου Φάτι, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με την μεταγραφή του στη Γουλβς να είναι προ των πυλών.

Ο Άνσου Φάτι φαίνεται πως θα είναι αυτός που θα «πληρώσει» τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός Ισπανός, αναμένεται να πάρει μεταγραφή στην Premier League και την Γουλβς γεμίζοντας τα άδεια ταμεία της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Κανονικά στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού ο Μπριχ – Δεν άλλαξε ούτε τον Φωτιά η ΚΕΔ

Η επικείμενη μετακίνηση, θα κοστίσει στη Γουλβς ένα ποσό κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, συν τον Πορτογάλο κεντρικό χαφ, Ρούμπεν Νέβες, σύμφωνα με πληροφορίες της Καταλανικής «sport», ενώ πίσω από την μεταγραφή φαίνεται πως κρύβεται ο διάσημος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες.

Με αυτά τα χρήματα, η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να κρατήσει όλους τους παίκτες που επιθυμεί στο ρόστερ της την νέα σεζόν, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, τύπου Κουντέ και να μην έχει θέματα με το «Financial Fair Play».

Στόχος του Μέντες, είναι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός να παραμείνει στο Γουλβερχάμπτον για μία με δύο χρονιές, πριν δείξει πως αξίζει να αγωνίζεται σε κάποιο σύλλογο μεγαλύτερης δυναμικής στην Αγγλία.

Ο Φάτι με τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα» έχει παίξει σε 104 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 26 γκολ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι 35 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ