Ράμος για Ρονάλντο: «Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος»

Ράμος για Ρονάλντο: «Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος»

Ο Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για τις φήμες περί παραπόνων κάποιων παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης για τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο και η απάντηση του ουσιαστικά επιβεβαίωσε το κακό κλίμα των αποδυτηρίων.

Δυσαρεστημένοι παρουσιάζονται αρκετοί παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης με τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από τα παράπονα του Πορτογάλου σούπερ σταρ για αποδυνάμωση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε να πάρει θέση για τα όσα ακούγονται, με τον αρχηγό της «βασίλισσας» να επιβεβαιώνει ουσιαστικά το τεταμένο κλίμα εντός των αποδυτηρίων.

«Το να λέμε αν κάτι ενοχλεί ή όχι δεν βοηθά και πολύ τα συμφέροντα της ομάδας. Ο καθένας στην ομάδα μπορεί να έχει τη δική του άποψη, ίσως κάποιοι να επηρεάζονται περισσότερο από άλλους, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή. Πάντα ο ίδιος ήταν και δεν με εκπλήσσει ότι ακόμη και σε μια νίκη με 3-0 έχει αυτή τη δυσαρεστημένη έκφραση επειδή δεν σκόραρε ο ίδιος. Είναι τέτοια η φιλοδοξία του.» είπε ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης πρόσθεσε: «Όμως εμείς ξέρουμε πώς να τον χειριστούμε, γιατί στο κάτω-κάτω κάνει τόσα πολλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ίσως ο τρόπος του να μην είναι ο καλύτερος και ίσως σε κάποιους να μην αρέσουν τέτοιες κινήσεις, αλλά εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για το αν θα σκοράρει ο Ρονάλντο, ο Ίσκο ή ο Κέιλορ Νάβας. Χαίρομαι το ίδιο, σαν να είχα σκοράρει εγώ. Προφανώς ο Ρονάλντο έχει έναν άλλο ρόλο, διεκδικεί το Χρυσό Παπούτσι, τη Χρυσή Μπάλα και τόσες ατομικές διακρίσεις που επηρεάζεται από τα γκολ που πετυχαίνει, αλλά θεωρώ πως δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις από τη στιγμή που προσφέρει τόσα στη Ρεάλ και είναι δύσκολο να ενοχληθείς από μια κίνησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ