Κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να ενισχύσει την Ατλέτικο Μαδρίτης με έναν παίκτη που έχει περάσει κατά το παρελθόν με αρκετή επιτυχία από την ΑΕΚ.

Η σεζόν στην Ισπανία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με 5 ακόμα ματς να απομένουν, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει σχεδόν εξασφαλίσει την έξοδό της στο Champions League και να δίνει μάχη με τη μισητή Ρεάλ για το ποια θα τερματίσει στη 2η θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός πως ακόμα παίζεται ποδόσφαιρο, δεν αποτρέπει τις ομάδες να ψάχνονται από τώρα για παίκτες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το υπάρχον ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως κινείται και ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Μίλαν-Ίντερ: Οι Ιταλοί επανέρχονται με φορ «παλαιάς κοπής» (pic, vids)

Ο έμπειρος τεχνικός σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, βλέπει στο πρόσωπο του Λούκας Μπογέ μια φθηνή και καλή λύση για να δώσει βάθος στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ο 27χρονος Αργεντινός είναι γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ του Champions League, τη σεζόν 2018-2019, όταν και κατέγραψε συνολικά 36 εμφανίσεις (6 γκολ/2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ – ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Ο Μπογέ την τελευταία τριετία αγωνίζεται βασικός στην Έλτσε και έχει συμπαθητικά νούμερα για φορ που αγωνίζεται σε ομάδα του δεύτερου μισού της βαθμολογίας, που δίνει μάχη παραμονής στην κατηγορία, έχοντας συνολικά σε αυτό το διάστημα 18 γκολ και 8 ασίστ σε σύνολο 88 παιχνιδιών στη La Liga.

Η Έλτσε φέτος υποβιβάζεται και με το συμβόλαιο του Αργεντινού να λήγει το 2024, ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ ίσως είναι αρκετό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ