Ολικό λίφτινγκ! Μετά τον Μπουσκέτς ένας ακόμα βασικός στην πόρτα της εξόδου στην Μπαρτσελόνα

Ολικό λίφτινγκ! Μετά τον Μπουσκέτς ένας ακόμα βασικός στην πόρτα της εξόδου στην Μπαρτσελόνα

Πολύ διαφορετική αναμένεται να δούμε την Μπαρτσελόνα της επόμενης χρονιάς καθώς μετά τον Μπουσκέτς άλλη μια σημαντική αποχώρηση είναι στα σκαριά.

Ο… τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Μετά τους Πικέ και Μπουσκέτς άλλος ένας βασικός επί σειρά ετών είναι πολύ  πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς για την Μπαρτσελόνα.

Λίγο η ανάγκη ανανέωσης, λίγο η ανάγκη να μειωθεί σημαντικά το μισθολογικό μπάτζετ ίσως και λόγω της επικείμενης άφιξης του Μέσι, ωθούν την Μπαρτσελόνα σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Ο Νιλ Λένον θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό»

Επόμενο πρόσωπο που είναι πολύ πιθανό να μην φοράει του χρόνου τα μπλαουγκράνα είναι ο Ζόρντι Άλμπα. Μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο Καμπ Νου και 456 συμμετοχές (27 γκολ και 99 ασίστ), ο 34χρονος αριστερός μπακ ίσως αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, πρότειναν στον Άλμπα είτε να λυθεί το συμβόλαιο του συναινετικά ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, είτε να παραμείνει με πολύ σοβαρή μείωση μισθού. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός αμείβεται με ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα και ο έλεγχος συμμόρφωσης στις επιταγές του Financial Fair Play κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των Καταλανών.

Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά και έχοντας κατά νου πως πίσω από τον Άλμπα «έρχεται» με φόρα και καλές προοπτικές ο Μπαλντέ, το ενδεχόμενο παραμονής του ποδοσφαιριστή στο Καμπ Νου αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ