«Ο Νιλ Λένον θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό»

«Ο Νιλ Λένον θα συζητήσει με τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, ο Βορειοϊρλανδός τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Ετοιμος να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Νιλ Λένον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Edinburgh News, εντός των επόμενων 72 ωρών είναι πολύ πιθανό ο 51χρονος Βορειοϊρλανδός προπονητής να ξεκινήσει επαφές με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου, Πινέδα, Μπρινιόλι: Το τρένο της μεγάλης φυγής… σφυρίζει

Ο Νιλ Λένον μέχρι τον Οκτώβριο ήταν στην Κύπρο και εργαζόταν στην Ομόνοια, την οποία μάλιστα την περσινή σεζόν είχε οδηγήσει στον τελικό του Κυπέλλου. Φέτος, όμως, η Ομόνοια δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να πληρώνει το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων και να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο παρελθόν ο Νιλ Λένον είχε καθίσει στον πάγκο της Σέλτικ, όπου σε δύο θητείες από το 2010 έως το 2021, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και ένα League Cup. Επίσης, είχε συνεργαστεί με την Μπόλτον από το 2014 μέχρι το 2016 και την Χιμπέρνιαν από το 2016 μέχρι το 2019.

Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα αναφέρει η Edinburgh News, εκτός από τον Ολυμπιακό, ο Νιλ Λένον αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις και με βρετανικές ομάδες. Οπως τονίζουν οι Σκωτσέζοι, επιθυμία του είναι να αναλάβει έναν σύλλογο της Premier League, χωρίς ακόμα όμως να έχει δεχθεί κάποια πρόταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ