Ντου από τους οπαδούς της Εσπανιόλ, κυνήγησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που πανηγύριζαν τον τίτλο (vid)

Ντου από τους οπαδούς της Εσπανιόλ, κυνήγησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που πανηγύριζαν τον τίτλο (vid)

Οι οπαδοί της Εσπανιόλ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και πήραν στο κυνήγι του παίκτες των «μπλαουγκράνα» που γιόρταζαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απίστευτες σκηνές μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ και τη μαθηματική στέψη των «μπλαουγκράνα» ως πρωταθλητών, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να επιτεθούν στους παίκτες του Τσάβι την ώρα που πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου.

Συγκεκριμένα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο «Κορνεγιά ελ Πρα», οι παίκτες της Μπάρτσα έκαναν έναν κύκλο όλοι μαζί στο κέντρο του γηπέδου για να γιορτάσουν τη νίκη που τους έδωσε το πρωτάθλημα της La Liga για 27η φορά στην ιστορία της ομάδας. Από ότι φάνηκα όμως, οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν άντεξαν να βλέπουν τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων τους και όρμησαν μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η τρίτη θέση…

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σταμάτησαν αμέσως τους πανηγυρισμούς κι έτρεξαν προς τα αποδυτήρια για να σωθούν. Μερικοί μάλιστα από τους οπαδούς έπαιξαν ξύλο με άντρες της ασφάλειας, οι οποίοι από την πλευρά τους επιχείρησαν να συγκρατήσουν το κύμα κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ