Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μέσι και Μπαρτσελόνα (vid)

Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μέσι και Μπαρτσελόνα (vid)

O Ζοάν Λαπόρτα δηλώνει αισιόδοξος πως ο Λιονέλ Μέσι θα επιστρέψει πίσω στη Μπαρτσελόνα, αδιαφορώντας για τα χρήματα των Σαουδαράβων.

Ο Ζοάν Λαπόρτα κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον Λιονέλ Μέσι, πίσω στο «σπίτι» του, στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος των «Καταλανών» δεν μπόρεσε να κρύψει την αισιοδοξία του πως ο «φευγάτος» από την Παρί Σεν Ζερμέν, Μέσι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, παρά την τεράστια πρόταση που έχει να διαχειριστεί από τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Πάει να «τρελάνει» την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός – Οι δύο μεταγραφικές «βόμβες» που ετοιμάζει…

Με τον Αργεντινό μάγο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Παριζιάνους, πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν, όμως ο Λαπόρτα στηρίζει την αισιοδοξία του, στο παρελθόν του Μέσι με την ομάδα της καρδιάς του και ελπίζει πως θα τον δει να φορά ξανά τα «Μπλαουγκράνα».

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας πλέον Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα, από την περίοδο που αποχώρησε από την Καταλονία ο «Pulga» και θα είναι ιδανικό και για τις δύο πλευρές να σμίξουν ξανά.

Ο Λαπόρτα στο Ισπανικό TV3 τόνισε πως: «Έχω μιλήσει με τον Λέο, πήγε πολύ καλά. Έχουμε αποκαταστήσει τη σχέση μας. Ο ίδιος θέλει Μπαρτσελόνα, νιώθει αυτή την ομάδα σπίτι του».

Ερωτώμενος για το ενδιαφέρον της Σαουδικής Αραβίας για τον Μέσι απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα είναι… Μπαρτσελόνα. Στη Σαουδική Αραβία κάνουν καλή δουλειά και επενδύουν στο ποδόσφαιρο, αλλά επιμένω: η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του Μέσι. Και η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί τους πάντες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ