Μπαρτσελόνα : Θέλει Τιάγκο για αντι-Ινιέστα

Μπαρτσελόνα : Θέλει Τιάγκο για αντι-Ινιέστα

Η περίπτωση του Τιάγκο Αλκάνταρα επανέρχεται στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να τον προορίζουν ως αντι-Ινιέστα.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα φέρει ριζικές ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα. Ο Αντρές Ινιέστα θα αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα όπως έκανε γνωστό και ο ίδιος έπειτα από παρουσία 22 ετών στη Βαρκελώνη. Ακόμη, αμφίβολο είναι το αν θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας οι Ντένις Σουάρεθ και Αντρέ Γκόμες.

Γι’ αυτό, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κάνοντας τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, έχουν στο μυαλό τους την επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα. Οι μπλαουγκράνα βλέπουν στο πρόσωπο του πρώην παίκτη τους και νυν της Μπάγερν Μονάχου τον αντικαταστάτη του Ινιέστα. Ο Αλκάνταρα αποτελεί προϊόν της πασίγνωστης σχολής της Μασία. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2013 με προορισμό το Μόναχο, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Για να τον φέρουν στο Καμπ Νου ξανά, οι ιθύνοντες της Μπάρτσα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία της ομάδας ένα ποσό γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα φέτος μετράει 29 συμμετοχές με τους Βαυαρούς έχοντας σκοράρει 7 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 4 ασίστ. Στη συνολική του παρουσία στο Μόναχο, ο 27χρονος μέσος έχει 25 γκολ και 27 ασίστ, σε 150 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ