Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Κλειδώνει» τη δεύτερη θέση με σούπερ Ροντρίγκο

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Κλειδώνει» τη δεύτερη θέση με σούπερ Ροντρίγκο

Με δύο υπέροχα γκολ από τον Ροντρίγκο, η Ρεάλ νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Σεβίλλη και έκανε σημαντικό βήμα για τη δεύτερη θέση.

Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν οι «μερένγκες» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» κι ανεξάρτητα από το τι θα κάνει την Κυριακή (28/5) η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σοσιεδάδ, θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Στο 3ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ρεάλ, ο Μιρ με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 28′ ο Ροντρίγκο ισοφάρισε με όμορφη εκτέλεση φάουλ και στο 35′ η Σεβίλλη είχε δοκάρι με τον Λαμέλα.

Διαβάστε επίσης: Περιστέρι – Παναθηναϊκός 76-71: Ο Φρανσίσκο «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό και… μέχρι τέλους το Περιστέρι

Το 1-2 ήρθε στο 68′ όταν o Ροντρίγκο πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, έκανε μαγική κούρσα και από το πέναλτι σκόραρε με πλασέ. Στο 82ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ακούνια.

Σεβίλλη: Μπόνο, Ρεκίκ, Ακούνια, Μοντιέλ, Μπουένο, Γκουντέλι (80’ Μπαντέ), Ράκιτιτς (62’ Χορδάν), Χιλ (73’ Τόρες), Γκόμες (74’ Κορόνα), Λαμέλα (62’ Σούσο), Μιρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ (80’ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Μεντί (65’ Άλβαρο Ροντρίγκεθ), Αλάμπα, Τσουαμενί, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε (54’ Καμαβινγκά), Θεμπάγιος, Ροντρίγκο (80’ Νάτσο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ