Ζιντάν : «Δεν θα κάνουμε pasillo στην Μπαρτσελόνα, ούτε αυτοί το έκαναν»

Ζιντάν : «Δεν θα κάνουμε pasillo στην Μπαρτσελόνα, ούτε αυτοί το έκαναν»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνουν pasillo σε αυτούς της Μπαρτσελόνα, επειδή δεν είχαν κάνει ούτε εκείνοι όταν η «βασίλισσα» κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Τον λόγο για τον οποίο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνουν pasillo σε αυτούς της Μπαρτσελόνα εξήγησε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού clasico (6/5).

Εκεί ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι η «βασίλισσα» αποφάσισε να μην κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου, όπως ακριβώς δεν είχαν κάνει και οι «μπλαουγκράνα» στην ομάδα του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για αυτούς δεν ήταν σημαντικό να κάνουν pasillo. Κάποιος λέει ότι δεν συμμετείχαν στη διοργάνωση, αλλά αυτό είναι ψέμα. Πρέπει να κατακτήσεις το Champions League για να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στο Champions League ήμασταν όλοι. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει ότι δεν θέλω να γίνει pasillo, αυτοί δεν το έκαναν. Εμείς, με όλο τον σεβασμό, δεν πρόκειται να το κάνουμε γιατί ούτε αυτοί το έκαναν. Το πιο σημαντικό είναι να σεβαστούμε αυτό που πέτυχε η Μπαρτσελόνα, το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα, το οποίο για μένα είναι το καλύτερο και το πιο δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ