«Χρυσώνουν» έναν ακόμα σταρ της La Liga οι Σαουδάραβες

«Χρυσώνουν» έναν ακόμα σταρ της La Liga οι Σαουδάραβες

Μετά τον Καρίμ Μπενζεμά άλλος ένας σταρ της La Liga βλέπει ένα... χαλί εκατομμυρίων να στρώνεται στα πόδια του από τους Σαουδάραβες.

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όπως φαίνεται άνοιξε την όρεξη των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας που θέλουν να αποκτήσουν ό,τι… λαμπερότερο υπάρχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στόχος τους τώρα η La Liga, η οποία μετά τη φυγή του Καρίμ Μπενζεμά, ενδέχεται να γίνει ακόμα φτωχότερη σε ποιότητα.

Όπως αποκαλύπτει η Marca και ο Ιάγο Άσπας βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από την Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα της Αλ Ιτιχάντ του Γιώργου Δώνη. O 35χρονος Άσπας είναι ένας από τους θρύλους της σύγχρονης ιστορίας του ισπανικούποδοσφαίρου αγωνιζόμενος με την αγαπημένη του Θέλτα για 14 χρόνια με ένα μικρό διάλειμμα δύο σεζόν σε Λίβερπουλ και Σεβίλλη.

Διαβάστε επίσης: Ισπανικός συναγερμός: Προτάσεις για Ιραόλα και Μπορδαλάς- Τι αποκάλυψε η Marca

Για τους «Κέλτες» αγωνίστηκε σε 457 ματς έχοντας 196 γκολ και 68 ασίστ, ενώ συνολικά στη La Liga μετράει συνολικά 322 συμμετοχές με 147 γκολ και 54 ασίστ. Μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το 2025, αλλά η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ, ποσό που επουδενί δεν μπορεί να προσφέρει η Θέλτα που κατάφερε την τελευταία στιγμή να παραμέινει στη La Liga.

Κάπως έτσι, μετά τις μετακινήσεις των Κριστιάνο, Μπενζεμά και τις διαφαινόμενες των Μέσι, Καντέ και Ράμος, άλλος ένας παίκτης με τη δικιά του ξεχωριστή ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι πολύ πιθανό να πάρει τον δρόμο του… χρυσού που οδηγεί στη Σαουδική Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ