Ισπανικός συναγερμός: Προτάσεις για Ιραόλα και Μπορδαλάς- Τι αποκάλυψε η Marca

Ισπανικός συναγερμός: Προτάσεις για Ιραόλα και Μπορδαλάς- Τι αποκάλυψε η Marca

Ο Άντονι Ιραόλα και ο Χοσέ Μπορδαλάς είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Είναι όμως και…

Το μεγάλο παζάρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μόλις ξεκίνησε. Και ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο προπονητή του, προφανώς είναι με το… δάχτυλο στην σκανδάλη. Δεν παίζουν μόνοι τους όμως οι Ερυθρόλευκοι. Και αυτό επιβεβαιώνεται πριν καν κλείσει 48ωρο από την ολοκλήρωση των κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Το ρεπορτάζ της Marca προ ολίγου άλλωστε ήταν εξόχως διαφωτιστικό. Η Μαρσέιγ λέει, που μόλις αποχαιρέτησε τον Ιγκόρ Τούντορ, έχει ψηλά στη λίστα της τον Άντονι Ιραόλα που μόλις άφησε τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Θεωρείται ο Ιραόλα ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της λίστας του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε επίσης: Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, το «εσωτερικό επιτελείο» υποστήριξης, ο ρόλος του Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ

Πόσο απλό όμως είναι να πείσεις έναν προπονητή που ήδη τον τσεκάρει κόσμος και… κοσμάκης. Πριν από την Μαρσέιγ για τον Ιραόλα υπάρχουν δημοσιεύματα για τη Λιντς, τη Σεβίλλη, τη Μπιλμπάο (παρότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανέωσε το συμβόλαιο του εκεί τον περασμένο Φλεβάρη).

Ο συντελεστής δυσκολίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Παράλληλα «ενδιαφερόμενοι» προκύπτουν και γύρω από τον Χοσέ Μπορδαλάς που επίσης ακούγεται ως υποψήφιος για το μεγάλο λιμάνι. Έχει πρόταση ανανέωσης με τη Χετάφε την οποία έσωσε την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του όμως και η Αλμερία που μάλιστα φέρεται να τον έχει στο Νο1 της δικής της λίστας με βάση τα ΜΜΕ της Ισπανίας. Θυμίζουμε πως ένα άλλο όνομα που ακούγεται για τον Ολυμπιακό, ο Ζόρντι Κρόιφ σήμερα αποχαιρέτησε τη Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να υποστηρίζουν ότι αλλάζει σελίδα στην καριέρα του (ήταν αθλητικός διευθυντής στο Καμπ Νου) και ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φόρμα του προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ