Παραμένει στον πάγκο της Χετάφε ο Μπορδαλάς

Παραμένει στον πάγκο της Χετάφε ο Μπορδαλάς

Ο Χοσέ Μπορδαλάς θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Χετάφε, με τον Ισπανό να μην αποτελεί πλέον μία επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς, εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν στο κάδρο με τους πιθανούς προπονητές, έναν εκ των οποίων θα επιλέξει ο Αντόνιο Κορδόν για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός κόουτς από τις 29 Απριλίου βρίσκεται στη Χετάφε, εκεί οπού πραγματοποιεί τη δεύτερη θητεία του σαν προπονητής της ομάδας, μετά την πρώτη από το 2016 έως το 2021.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Γιόκιτς – Νόβακ Τζόκοβιτς: Πώς μια χώρα των 7 εκατομμυρίων βάζει τα… γυαλιά σε όλο τον πλανήτη (vids, pics)

Η απόφαση του προέδρου της Χετάφε, Άνχελ Τόρες είναι να κρατήσει τον Μπορδαλάς στην ομάδα του προκειμένου να την καθοδηγήσει και την επόμενη σεζόν στη La Liga, εφόσον μπόρεσε να την διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία, δήλωση που έκανε κατά την επίσημη παρουσίαση την νέας φανέλας του συλλόγου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο Μπορδαλάς να βγαίνει αυτομάτως από τη λίστα των υποψηφίων του Ολυμπιακού, πράγμα που περιορίζει τους πιθανούς στόχους του Κορδόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ