Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει τον Χοσέλου με δανεισμό από την Εσπανιόλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει τον Χοσέλου με δανεισμό από την Εσπανιόλ

Οι Μαδριλένοι έκλεισαν τον έμπειρο Ισπανό επιθετικό με δανεισμό ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί ακόμα να μην έχει πάρει κάποιο… κανόνι στην επίθεσή της μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, ωστόσο φρόντισε να κάνει δικό της έστω ως δανεικό έναν αρκετά έμπειρο επιθετικό. Ο λόγος για τον Ισπανό Χοσέλου που ανήκει στην Εσπανιόλ.

Διαβάστε επίσης: Ο… αποχαιρετισμός του Χεζόνια στον Νίκο Παππά (pic)

Οι Μαδριλένοι ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του έμπειρου επιθετικού τον οποίο θα κάνουν δικό τους με ενοίκιο τις 500 χιλιάδες ευρώ ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς που θα ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Η οψιόν πάντως δεν είναι υποχρεωτική για τη «βασίλισσα» με τον Χοσέλου να ρίχνει τις απαιτήσεις προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος σέντερ φορ προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν, όπου έπαιξε σε 34 παιχνίδια στη La Liga με την Εσπανιόλ, σκοράροντας 16 γκολ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Μάλιστα σκόραρε και στον ημιτελικό του Nations League με την Ισπανία να παίρνει πρόκριση σε βάρος της Ιταλίας για τον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Κροατία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ