Η Μπαρτσελόνα έκλεισε 18χρονο ταλέντο με 400 εκατ. ρήτρα (pic)

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε 18χρονο ταλέντο με 400 εκατ. ρήτρα (pic)

Νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ο 18χρονος Μικαγίλ Φαγέ, με συμβόλαιο ως το 2027. Οι «Καταλανοί» του έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να επεκτείνει το φυτώριό της, με την απόκτηση του 18 ετών στόπερ, Μικαγίλ Φαγέ από την Κουστόσιτζα Ζάγκρεμπ.

Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα» έως το 2027, ενώ το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή του ανέρχεται περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική: Ετοιμη για νέο… ριφιφί με οδηγό την ιστορία (vids)

Ο Φαγέ είχε συνδεθεί με την Τσέλσι, την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Μπαρτσελόνα, με τους «Καταλανούς» να φτάνουν σε τελική συμφωνία με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό.

O Φαγέ αρχικά θα ενταχθεί στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την οποία θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να φτάσει στο επίπεδο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, γεγονός που φαίνεται να αργεί, αφού ο Τσάβι δίνει αρκετές ευκαιρίες σε παίκτες μικρότερης ηλικίας.

Για να είναι απίθανο να χάσουν ένα τέτοιο ταλέντο, το οποίο θέλουν να αναπτύξουν οι άνθρωποι του συλλόγου, του έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που τον καθιστά απλησίαστο από οποιοδήποτε σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ