Ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Θεμπάγιος (pic)

Ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Θεμπάγιος (pic)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει ο Ντάνι Θεμπάγιος.

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει ο Ντάνι Θεμπάγιος, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου για άλλα τέσσερα χρόνια. Έτσι, ο 26χρονος άσος, το συμβόλαιο του οποίου έληγε στις 30 Ιουνίου, θα παραμείνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ντάνιελ Θεμπάγιος Φερνάντεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην Μπέτις, καθώς αγωνίστηκε ως αλλαγή στην εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης Απριλίου 2014 κόντρα στη Σοσιεδάδ. Αγωνίστηκε στην ομάδα από την Ανδαλουσία έως το καλοκαίρι του 2017, έχοντας καταγράψει 105 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό επτά γκολ και εννέα ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2017 μεταπήδησε στη Ρεάλ, ωστόσο τη διετία 2019-21 μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στην Άρσεναλ. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2021 στη Ρεάλ, ωστόσο έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2021-22, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στον αριστερό αστράγαλο, στο εναρκτήριο παιχνίδι της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Συνολικά έχει «γράψει» 120 συμμετοχές σε τέσσερις σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με απολογισμό έξι γκολ και 12 ασίστ. Με τη «βασίλισσα» έχει κατακτήσει -μεταξύ άλλων- δύο Champions League, ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ισπανίας, καθώς και τρία Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.

Ο Θεμπάγιος είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική ανδρών της Ισπανίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, στην επιβλητική νίκη (6-0) επί της Κροατίας για το Nations League. Επίσης, έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Νέων (U19) το 2015 και με την εθνική Ελπίδων (U21) της Ισπανίας το 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ