Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ στον Ετζούκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αποκάλυψη: Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ στον Ετζούκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη προσφορά για την απόκτηση του Νιγηριανού εξτρέμ Τσιντέρα Ετζούκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ και οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε ήδη τον παίκτη που θέλει. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσιντέρα Ετζούκε. Για τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ενδιαφέρεται απλώς, αλλά έχει κινηθεί και επίσημα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του 25χρονου (02/01/1998) διεθνούς Νιγηριανού εξτρέμ και κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του. Για την ακρίβεια, οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ στον αριστερό εξτρέμ που τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα, με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου.

Ο Ετζούκε έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Μόσχα και οι δύο πλευρές πολύ δύσκολα δεν θα χωρίσουν. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το σκέλος που αφορά στις επαφές ΠΑΟΚ – Ρώσων, αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, αλλά υπενθυμίζεται ότι η FIFA ουσιαστικά έχει απελευθερώσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια με ρωσικές ομάδες και εφόσον αυτοί το επιθυμούν, μπορούν να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι.

Ο Ετζούκε, αν και δεξιοπόδαρος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιγηρία, όπου τον ανακάλυψε η Βαλερένγκα τον Μάρτιο του 2017 και του έδωσε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Μετά από 69 ματς, 15 γκολ και 9 ασίστ η Χέρνεφεν πλήρωσε 2.000.000 € και τον απέκτησε το 2019. Αλλά δεν τον διατήρησε πολύ καιρό στο ρόστερ της.
Σε 29 ματς στην ολλανδική ομάδα πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πληρώνει 11.500.000 € το καλοκαίρι του 2020 για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Στη Μόσχα ο Ετζούκε έπαιξε δύο σεζόν (65 ματς, 10 γκολ, 8 ασίστ) και πέρυσι το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου (21 ματς, 3 ασίστ), με τους Γερμανούς να υποβιβάζονται στο τέλος της σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει τον Ετζούκε να πει το «ναι» και να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το συντομότερο δυνατό. Καθώς θεωρείται περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά από τον Λουτσέσκου. Και επειδή πρόκειται για μεταγραφή που έχει άμεση σχέση με τη Ρωσία, είναι προφανές πως έχει βάλει το χέρι της και η οικογένεια Σαββίδη. Μένει να φανεί εάν ο ποδοσφαιριστής θα πειστεί, τελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ