Η ΛΟΑΤΚΙ+ σημαία «έδιωξε» τους followers της Μπαρτσελόνα

Η ΛΟΑΤΚΙ+ σημαία «έδιωξε» τους followers της Μπαρτσελόνα

Η στήριξη της Μπαρτσελόνα στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της κόστισε σε followers στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Μπαρτσελόνα έχασε 440.000 followers μετά τη δημοσίευση εικόνας με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ απώλειες ακολούθων στα social media κατέγραψαν εννέα στις δέκα ισπανικές ομάδες που ανέβασαν post για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Οι Μπλαουγκράνα είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες λόγω της πρωτοβουλίας τους να δημοσιεύσουν φωτογραφία με τις σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που είχαν τοποθετήσει στο γήπεδο «Γιόχαν Κρόιφ» στο οποίο αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα και η γυναικεία ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Και τώρα όλα για Μίροτιτς

Η «Μπάρτσα» έχει πάνω από 122 εκατ. followers στο Instagram, κι ενώ αυξάνονταν κατά 30.000 ημερησίως, έχασαν 306.000 σε 24 ώρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας και επιπλέον 134.000 την επόμενη μέρα.

Από τις δέκα ισπανικές ομάδες που έδειξαν την υποστήριξή τους στη συλλογικότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο η Λας Πάλμας είδε τους ακολούθους της να αυξάνονται.

Αντίθετα απώλειες είχαν οι Βαλένθια, Αθλέτικ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Οσασούνα, Χετάφε, Θέλτα, Μαγιόρκα και Αλαβές. Αλλά μεγάλα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο απέφυγαν να ανεβάσουν post στο Instagram με μηνύματα στήριξης της συλλογικότητας ΛΟΑΤΚΙ+.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ