Προχωρά το σχέδιο οικονομικού εξορθολογισμού της Μπαρτσελόνα

Προχωρά το σχέδιο οικονομικού εξορθολογισμού της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να εκπονεί το σχέδιο αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών ώστε να ελαφρύνει το μισθολογικό κόστος του ρόστερ της, έχοντας ως... σύμμαχοι μια καλή είδηση από την

Με την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα να είναι επιεικώς ανασφαλής, οι ιθύνοντες του Καταλανικού συλλόγου έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα πωλήσεων και αποδεσμεύσεων ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται ψηλά στο ροτέισον του Τσάβι.

Τέσσερις παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με του Γκριεζμάν να πηγαίνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με κανονική πλέον  μεταγραφή (20 εκατ. ευρώ) και τον Τρινκάο να αγωνίζεται επί μονίμου βάσεων πλέον στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έναντι 7 εκατ. ευρώ. Στα 27 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της Μπάρτσα, έρχεται να προστεθεί και το κέρδος από τα υψηλά συμβόλαια των Ζόρντι Άλμπα και Σέρχι Μπουσκέτς που αποχώρησαν από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Συναγερμός» για τον Τσιτσιπά πριν το Wimbledon! (vid)

Στην προσπάθεια εξορθολογισμού των οικονομικών της Μπαρτσελόνα που επιχειρεί ο Χουάν Λαπόρτα και το επιτελείο του, ήρθε και μια ευχάριστη είδηση από την UEFA που αποφάσισε να μην τιμωρήσει την ομάδα στερώντας την τη συμμετοχή στο επόμενο Champions League, λόγω της πολύκροτης «υπόθεσης Νεγκρέιρα», με την Sport να αναφέρει πως λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για τους Μπλαουγκράνα μιας και οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

 

Photo Credits : clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ