Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Βίτορ Ρόκε με εξωπραγματική ρήτρα (pic)

Επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Βίτορ Ρόκε με εξωπραγματική ρήτρα (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Βίτορ Ρόκε, βάζοντας στον νεαρό αθλητή ρήτρα μισού δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ο Βίτορ Ρόκε είναι και επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο καταλανικός σύλλογος, με τον νεαρό αθλητή να παραμένει ακόμη μία χρονιά στη Βραζιλία.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν καιρό γνωστή, αφού οι «Μπλαουγκράνα», υπερίσχυσαν της Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Τι λένε στην Ισπανία για Ολυμπιακό και Μάρκος Αντρέ – Μαρκ Μπαρτρά

Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός με τη φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε, στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με την οποία έχει ήδη πετύχει 22 γκολ σε 66 συμμετοχές.

Το ποσό που δαπάνησε η Μπαρτσελόνα για να ντύσει τον Ρόκε στα χρώματά της αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ, ωστόσο ακόμη πιο αστρονομική είναι η ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιό του, καθώς φτάνει τα 500 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δώσει κάποιος σύλλογος για να τον αποσπάσει από τους «Καταλανούς».

Ο 18χρονος επιθετικός θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «Μπλαουγκράνα», έχει ισχύ ως το 2031.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ